Decokay Design, top kwaliteit net even scherper geprijsd

Decokay Design is het eigen merk van Decokay. Onder deze merknaam verkopen wij vloeren (PVC, laminaat, vinyl en tapijt), binnenzonwering en verf.

Decokay Design

De kwaliteit van de producten doet niet onder voor de andere merken die wij verkopen. Omdat de producten onder ons eigen merk Decokay Design verkocht worden, is de prijs vaak wat scherper.

PVC vloeren
PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. PVC vloeren worden al jaren veel gebruikt in winkels en bedrijfspanden, waar vloeren nou eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. De laatste jaren echter wint deze vloer enorm aan populariteit in woonhuizen. En dat is niet raar, want deze vloer heeft heel veel voordelen en gebruiksgemakken en is nauwelijks te onderscheiden van een vloer van natuursteen of parket.

Laminaat vloeren
Laminaat bestaat uit meerdere samengeperste kunststof lagen die samen een stevige vloer vormen. Een laminaat vloer is een voordelig alternatief voor een houten of stenen vloer en is makkelijk te onderhouden. 

Vinyl vloeren
Vinyl is net als laminaat en PVC een kunststof vloer die uit meerdere lagen bestaat. Vroeger stond vinyl bekend als vloerzeil. Vinyl is leverbaar in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen (dessin, structuur en reliëf)
Een dunnere toplaag staat voor een hogere kwaliteit. Hoe dikker de toplaag, hoe meer afdrukken er in achterblijven.