Pure & Original

Pure & Original maakt haar professionele Fresco kalkverf met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen. Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk nu bij Decokay verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!

Eindelijk puur en origineel

Pure & Original maakt professionele verven met natuurlijk pigmenten. Dit stijlvolle merk heeft prachtige verven gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen.

Het concept is opgebouwd uit allerlei mooie muurverven en lakken en is verkrijgbaar in de mooiste kleuren. De uitstraling is heel authentiek en gebruik van Pure & Original producten geeft de ruimte een prachtige sfeer.

De kleurcollectie inspireert enorm en de handgeschilderde stalen geven een heel natuurgetrouwe weergave van het resultaat. Ga lekker aan de slag met Classico krijtverf, Fresco kalkverf of het spannende Marrakech Walls en ontdek hoe je met weinig inspanning een prachtig resultaat krijgt.

Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk nu bij Decokay Brona in Apeldoorn verkrijgbaar is en laten u graag zien welke mogelijkheden er voor uw interieur zijn!